ObjectdocumentatiePaymentwizard: Stap 8 - Samenvatting betalingsrun en afdrukken Dit document in navigatiestructuur zoeken

Hieronder staan de velden in de achtste stap van de paymentwizard.

Selecteer in het hoofdmenu van SAP Business One   Betalingen   Paymentwizard   om de paymentwizard te openen.

Samenvatting betalingsruns (sectie)
Betalingen zijn toegevoegd

Aantal betalingen dat in de betalingsrun is gecreëerd.

Als dit een simulatie is van de betalingsrunsamenvatting, wordt 0 weergegeven.

Cheques zijn toegevoegd

Aantal cheques dat in de betalingsrun is gecreëerd.

Als dit een simulatie is van de betalingsrunsamenvatting, wordt 0 weergegeven.

Overschrijvingen zijn toegevoegd

Aantal overschrijvingen dat in de betalingsrun is gecreëerd.

Als dit een simulatie is van de betalingsrunsamenvatting, wordt 0 weergegeven.

Wissels zijn toegevoegd

Aantal wissels dat in de betalingsrun is gecreëerd.

Als dit een simulatie is van de betalingsrunsamenvatting, wordt 0 weergegeven.

Document en verslag afdrukken (sectie)
Uitgaande betalingen, Ontvangen betalingen

Selecteer deze optie om de uitgaande en/of ontvangen betalingen af te drukken die zijn gecreëerd in de betalingsrun.

Als dit een simulatie is van het afdrukken van documenten en verslagen, zijn de aankruisvakjes niet beschikbaar.

Niet opgenomen transacties, Samenvatting land, Samenvatting valuta, Samenvatting ZP, Samenvatting betalingswijze, Samenvatting bankrekening, Samenvatting betaling

Selecteer deze optie om de verslagen paymentwizard af te drukken. Selecteer de knop Bladeren (Bladeren) om ieder verslag weer te geven.

Cheques

Selecteer deze optie om de informatie over cheques weer te geven en de in de betalingsrun gecreëerde cheques af te drukken. De informatie over cheques bevat de banknaam, de bankrekening waarvoor de cheque was gecreëerd en de serie chequenummers die zijn afgegeven van de bankrekening.

Als dit een simulatie is van het afdrukken van documenten en verslagen, is het aankruisvakje niet beschikbaar.

Afdrukken

Open het standaardvenster Afdrukken van Microsoft Windows.