Show TOC

Dokumentáció komponenshezSAP Business One 9.0, SAP HANA verzió Jelen dokumentum megkeresése a navigációs struktúrában

 

Az SAP Business One alkalmazás kis- és középvállalatok részére, illetve nagyvállalatok kirendeltségei számára tervezett integrált vállalatirányítási (ERP) megoldás.

Az SAP Business One a valós idejű üzleti adatokhoz hozzáférést biztosító egyetlen rendszerként segítséget nyújt a vállalat valamennyi aspektusának kezelésében. Az alkalmazás több modulból áll, amelyek mindegyike különböző üzleti funkciókat fed le.

Az SAP Business One rugalmas és bővíthető megoldás. A helyszínen vagy igény szerint elérhető alkalmazás szabványos felületeket kínál a belső és külső adatforrásokhoz, mobil készülékekhez és különböző elemző eszközökhöz.

Mivel egyre több vevő igényelte a Business Intelligence (BI) képességeit, az SAP bevezette az SAP High-Performance Analytical Appliance (HANA) technológiát az SAP Business One rendszerbe. Az SAP HANA technológia a számítógépes adattárolás fő memóriájára épül, így gyorsabb és kiszámíthatóbb teljesítményt nyújt, mint a lemezes tárolómechanizmust alkalmazó adatbázis-kezelő rendszerek.