Options
All
  • Public
  • Public/Protected
  • All

This class represents the entity "A_PlannedOrder" of service "API_PLANNED_ORDERS". This service is part of the following communication scenarios: Production Planning Integration (SAP_COM_0104). See https://api.sap.com/api/API_PLANNED_ORDERS for more information.

Hierarchy

• Entity
    • PlannedOrder

Implements

Index

Constructors

Properties

Accessors

Methods

Constructors

constructor

• Returns PlannedOrder

Properties

Protected _customFields

_customFields: MapType<any>

A mapper representing custom fields in an entity. Custom fields are represented by their field names and the corresponding values. A custom field can be added or updated using setCustomField method.

Protected _versionIdentifier

_versionIdentifier: string

The current ETag version of the entity in the remote system. The ETag identified the version of the in the remote system. It will be automatically set in the "if-match" header of update requests and can be set as a custom header for delete requests. When no ETag is provided by the remote system the value of this variable defaults to "*".

Optional accountAssignmentCategory

accountAssignmentCategory: undefined | string

Kontierungstyp. Maximum length: 1.

nullable

Optional baseUnit

baseUnit: undefined | string

Basismengeneinheit. Mengeneinheit, in der die Bestände des Materials geführt werden. In die Basismengeneinheit rechnet das System alle Mengen um, die Sie in anderen Mengeneinheiten (Alternativmengeneinheiten) erfassen. Die Basismengeneinheit sowie die Alternativmengeneinheiten mit den dazugehörigen Umrechnungsfaktoren legen Sie im Materialstammsatz fest.Da alle Datenfortschreibungen in der Basismengeneinheit erfolgen, ist die Eingabe, die Sie hier machen, im Hinblick auf die Umrechnung von Alternativmengeneinheiten besonders wichtig. In einer Alternativmengeinheit kann eine Menge nur dann exakt dargestellt werden, wenn die zur Verfügung stehenden Nachkommastellen zu ihrer Darstellung ausreichen. Damit dies gewährleistet ist, müssen Sie folgendes beachten:Die Basismengeneinheit ist die Einheit, die den höchsten notwendigen Genauigkeitsanspruch befriedigt.Umrechnungen der Alternativmengeneinheiten in die Basismengeneinheit sollten zu einfachen Dezimalbrüchen führen (also nicht 1/3 = 0,333...).BestandsführungIn der Bestandsführung ist die Basismengeneinheit gleichbedeutend mit der Lagermengeneinheit.DienstleistungFür Dienstleistungen gibt es eigene Mengeneinheiten, z.B.LeistungseinheitMengeneinheit auf der übergeordneten Ebene der Position. Die genauen Mengenangaben der einzelnen Leistungen stehen jeweils auf der detaillierten Ebene der Leistungszeile.pauschalMengeneinheit auf der Ebene der Leistungszeile für einmalig zu erbringende Leistungen, bei denen keine genauen Mengen angegeben werden können oder sollen. Maximum length: 3.

nullable

Optional billOfOperations

billOfOperations: undefined | string

Plangruppenzähler. Schlüssel, der zusammen mit der Plangruppe einen Plan eindeutig identifiziert. Dient z.B. in der Produktionsplanung und -steuerung zur Kennzeichnung alternativer Fertigungsabläufe in Plänen und zur Unterscheidung ähnlicher Pläne.Z.B. können unterschiedliche Losgrößenbereiche durch verschiedene Plangruppenzähler identifiziert werden. Maximum length: 2.

nullable

Optional billOfOperationsGroup

billOfOperationsGroup: undefined | string

Schlüssel der Plangruppe. Schlüssel, der eine Plangruppe eindeutig identifiziert. Durch Plangruppen haben Sie z.B die Möglichkeit, zwei Arbeitspläne für unterschiedliche Fertigungsabläufe zu einem Material zu gruppieren.Geben Sie die Plangruppe ein, auf die Sie die Auswahl beschränken möchten. Maximum length: 8.

nullable

Optional billOfOperationsType

billOfOperationsType: undefined | string

Plantyp. Schlüssel, der Pläne nach ihrer Funktionalität unterscheidet. Zu Arbeitsplänen gehören z.B. folgende Plantypen:ArbeitspläneStandardarbeitsplänePlanungsrezeptIH-AnleitungEquipmentplanPrüfplanPlan für Technischen Platz. Maximum length: 1.

nullable

Optional capacityRequirement

capacityRequirement: undefined | string

ID des Kapazitätsbedarfssatzes. Maximum length: 12.

nullable

Optional capacityRequirementOrigin

capacityRequirementOrigin: undefined | string

Kapazitätsbedarfsherkunft. Maximum length: 1.

nullable

Optional customer

customer: undefined | string

Debitorennummer. Gibt einen alphanumerischen Schlüssel an, der den Kunden bzw. Debitor innerhalb des SAP-Systems eindeutig identifiziert. Maximum length: 10.

nullable

Optional fixedSupplier

fixedSupplier: undefined | string

Fester Lieferant. Nummer des Lieferanten, der als feste Bezugsquelle für diese Bestellanforderung gekennzeichnet worden ist. Maximum length: 10.

nullable

Optional goodsReceiptQty

goodsReceiptQty: BigNumber

Wareneingangsmenge. Gibt die Menge aus einem Wareneingang an.

nullable

Optional issuedQuantity

issuedQuantity: BigNumber

Ausgegebene Menge. Gibt die Gesamtmenge an, die zu der Position ausgegeben wurde.

nullable

Optional lastChangeDateTime

lastChangeDateTime: Moment

Letzte Aenderung Planauftrag: Zeitstempel.

nullable

Optional lastScheduledDate

lastScheduledDate: Moment

Datum der letzten Terminierung.

nullable

Optional material

material: undefined | string

Planungsmaterial. Nummer des Materials, für das der Planauftrag gilt. Maximum length: 40.

nullable

Optional materialName

materialName: undefined | string

Materialkurztext. Bis zu 40 Stellen langer Text, der das Material näher bezeichnet. Der Materialkurztext ist die Bezeichnung des Materials. Es kann für beliebig viele Sprachen jeweils genau einen Kurztext geben.Prinzipiell erfassen Sie den Materialkurztext auf dem Datenbild des ersten Fachbereichs, für den Sie Daten erfassen, und zwar in der Sprache, in der Sie angemeldet sind. Auf dem Grunddatenbild ist der Materialkurztext überschreibbar. Maximum length: 40.

nullable

Optional materialProcurementCategory

materialProcurementCategory: undefined | string

Materialbeschaffungstyp. Maximum length: 1.

nullable

Optional materialProcurementType

materialProcurementType: undefined | string

Materialbeschaffungsart. Maximum length: 1.

nullable

Optional mrpArea

mrpArea: undefined | string

Dispobereich. Nummer des Dispositionsbereiches, für den eine eigene Bedarfsplanung durchgeführt werden soll. Maximum length: 10.

nullable

Optional mrpController

mrpController: undefined | string

Disponent. Maximum length: 3.

nullable

Optional mrpPlant

mrpPlant: undefined | string

Planungswerk. Nummer, die das Werk, in dem die Bedarfsplanung, die Prognose oder die Langfristplanung durchgeführt wird, eindeutig identifziert. Maximum length: 4.

nullable

plannedOrder

plannedOrder: string

Planauftrag. Identifiziert den Planauftrag zu einem Material eindeutig. Maximum length: 10.

Optional plannedOrderBomIsFixed

plannedOrderBomIsFixed: undefined | false | true

Fixierungskennzeichen für Stücklistenauflösung. Gibt an, ob die dazugehörige Stückliste fixiert ist, d.h. bei einem Planungslauf nicht neu aufgelöst wird. Das Kennzeichen können Sie nur dann beim Anlegen und Ändern des Planauftrags eingeben, wenn das Fixierungskennzeichen für Planauftragsdaten gesetzt ist.

nullable

Optional plannedOrderIsConvertible

plannedOrderIsConvertible: undefined | false | true

Umsetzungskennzeichen des Planauftrags. Gibt an, ob der Planauftrag später in einen Fertigungs- bzw. Prozeßauftrag oder in eine Bestellanforderung umgesetzt werden darf. Wenn das System eine gültige Stückliste zum Planauftrag findet und wenn im Stücklistenstatus die Freigabe der Stückliste für den Planauftrag aktiviert ist, wird automatisch das Umsetzungskennzeichen im Planauftrag gesetzt. Wenn die Freigabe der Stückliste für den Planauftrag nicht aktiviert ist, wird das Umsetzungskennzeichen nicht gesetzt.Das Umsetzungskennzeichen wird auch dann automatisch gesetzt, wenn das System keine gültige Stückliste findet, da auch Fertigungsaufträge ohne Stückliste, d.h. ohne Komponenten, angelegt werden können.Sie können das Umsetzungskennzeichen auch unabhängig vom Stücklistenstatus manuell im Planauftrag setzen.

nullable

Optional plannedOrderIsFirm

plannedOrderIsFirm: undefined | false | true

Fixierungskennzeichen für Planauftragsdaten. Dieses Fixierungskennzeichen gibt an, ob der Planauftrag fixiert ist, d.h. bei Planungsläufen weder Termine noch Losgrößen vom System geändert werden. Bei manuell angelegten Planaufträgen:Das Kennzeichen wird beim Anlegen des Planauftrags vom System vorgeschlagen, kann aber von Ihnen zurückgenommen werden.Bei durch Planungsläufen erzeugten Planaufträgen:Das Kennzeichen wird vom System gesetzt, sobald Sie einen Planauftrag manuell geändert haben. Sie können das Kennzeichen jedoch zurücknehmen, indem Sie Enter drücken, bevor Sie den geänderten Planauftrag sichern.

nullable

Optional plannedOrderOpeningDate

plannedOrderOpeningDate: Moment

Planeröffnungstermin im Planauftrag. Datum, an dem der Planauftrag eröffnet wird.

nullable

Optional plannedOrderType

plannedOrderType: undefined | string

Planauftragsart. Steuert, für welche Auftragsart (z.B. Normalbestellung, Lagerauftrag) der Planauftrag vorgesehen ist. Maximum length: 4.

nullable

Optional plndOrderPlannedEndDate

plndOrderPlannedEndDate: Moment

Endtermin des Planauftrags. Datum, an dem laut Planauftrag mit der Fertigstellung bzw. Lieferung der Planauftragsmenge zu rechnen ist. Der Eckendtermin ist tagesgenau.Die Fertigung benötigt jedoch für die Terminierung einen Produktionsendtermin, der auch die Uhrzeit angibt. Damit das zu fertigende Material am Eckendtermin zur Verfügung steht, muß der Produktionsendtermin vor dem Eckendtermin 00:00 Uhr liegen. Der Eckendtermin liegt damit am Tag nach dem Produkionsendtermin, um zu gewährleisten, daß das Material am dispositiven Verfügbarkeitstermin ab 00.00 Uhr zur Verfügung steht.Wenn jedoch im Materialstamm eine Eigenfertigungszeit von 0 Tagen gepflegt ist, wird eine Ausnahme von dieser Regel gemacht: In diesem Fall geht man davon aus, daß das Material an einem Arbeitstag gefertigt werden kann. Der Produktionsendtermin liegt dann vor dem Eckendtermin 24:00 Uhr, d.h. wenn keine Sicherheitszeit gepflegt ist: der Eckendtermin liegt am selben Tag wie der der Produktionsendtermin.Der letzte Vorgang eines Auftrags wurde am Donnerstag um 17 Uhr fertiggestellt. Für den Auftrag wurde keine Sicherheitszeit gepflegt.Ist im Stammsatz des Materials eine Eigenfertigungszeit größer 0 Tage gepflegt, so ist der Eckendtermin der Freitag.Ist im Stammsatz des Materials eine Eigenfertigungszeit von 0 Tagen gepflegt, so ist der Eckendtermin der Donnerstag.

nullable

Optional plndOrderPlannedEndTime

plndOrderPlannedEndTime: Time

Endezeitpunkt des Planauftrags.

nullable

Optional plndOrderPlannedScrapQty

plndOrderPlannedScrapQty: BigNumber

Planausschussmenge. Menge, die bei der Fertigung der gesamten Planauftragsmenge voraussichtlich als Ausschuß anfällt.

nullable

Optional plndOrderPlannedStartDate

plndOrderPlannedStartDate: Moment

Eckstarttermin im Planauftrag. Datum, an dem laut Planauftrag frühestens die Fertigung der Planauftragsmenge beginnt. Der Eckstarttermin wird aus dem Planauftrag in den Fertigungsauftrag übernommen.Bei durch Planungsläufe erzeugten Planaufträgen bestimmt das System den Planstarttermin automatisch durch Vorwärts- oder Rückwärtsterminierung.

nullable

Optional plndOrderPlannedStartTime

plndOrderPlannedStartTime: Time

Startzeitpunkt des Planauftrags.

nullable

Optional productionEndDate

productionEndDate: Moment

Produktionsendtermin. Der Produktionsendtermin ist der geplante Endtermin eines Auftrags ohne Sicherheitszeit. Die Produktionstermine werden im Rahmen der Durchlaufterminierung ermittelt.

nullable

Optional productionPlant

productionPlant: undefined | string

Produktionswerk im Planauftrag. Werk, in dem laut Planauftrag die Auftragsmenge des eigengefertigten Materials voraussichtlich produziert wird. Maximum length: 4.

nullable

Optional productionStartDate

productionStartDate: Moment

Produktionsstarttermin. Der Produktionsstarttermin ist der geplante Starttermin eines Auftrags ohne Vorgriffszeit. Die Produktionstermine werden im Rahmen der Durchlaufterminierung ermittelt.

nullable

Optional productionSupervisor

productionSupervisor: undefined | string

Fertigungssteuerer. Maximum length: 3.

nullable

Optional productionVersion

productionVersion: undefined | string

Fertigungsversion. Schlüssel, der die verschiedenen Fertigungstechniken, nach denen ein Material gefertigt werden kann, bestimmt. Die Fertigungsversion legt folgendes fest:die Stücklistenalternative für die Stücklistenauflösungden Plantyp, die Plangruppe und den Plangruppenzähler für die Zuordnung zu PlänenLosgrößenrestriktionen für die Serienfertigung. Maximum length: 4.

nullable

Optional purchasingDocument

purchasingDocument: undefined | string

Einkaufsplan/Rahmenvertrag. Maximum length: 10.

nullable

Optional purchasingDocumentItem

purchasingDocumentItem: undefined | string

Einkaufsplan/Rahmenvertragsposition. Maximum length: 5.

nullable

Optional purchasingGroup

purchasingGroup: undefined | string

Einkäufergruppe. Schlüssel eines Einkäufers bzw. einer Gruppe von Einkäufern, der bzw. die für bestimmte Einkaufstätigkeiten zuständig ist. Einkaufsbelege (z.B. Bestellungen) werden häufig über die Einkäufergruppe überwacht. Liefermahnungen erfolgen ebenfalls über die Einkäufergruppe.Für jede Einkäufergruppe sind statistische Auswertungen möglich. Die Einkäufergruppe dient als Sortiermerkmal für Listen, die für den Einkauf relevant sind. Maximum length: 3.

nullable

Optional purchasingOrganization

purchasingOrganization: undefined | string

Einkaufsorganisation. Benennt die Einkaufsorganisation. Maximum length: 4.

nullable

Optional quotaArrangement

quotaArrangement: undefined | string

Quotierung. Maximum length: 10.

nullable

Optional quotaArrangementItem

quotaArrangementItem: undefined | string

Quotierungsposition. Maximum length: 3.

nullable

Protected remoteState

remoteState: object

The remote state of the entity. Remote state refers to the last known state of the entity on the remote system from which it has been retrieved or to which it has been posted. It is stored as map, where the keys are stored in the format of VDM properties.

Type declaration

• [keys: string]: any

Optional reservation

reservation: undefined | string

Nummer der Reservierung / des Sekundärbedarfs. Gibt einen alphanumerischen Schlüssel an, der den Beleg eindeutig identifiziert. Maximum length: 10.

nullable

Optional salesOrder

salesOrder: undefined | string

Kundenauftrag. Nummer des Kundenauftrags, auf den kontiert wird. Maximum length: 10.

nullable

Optional salesOrderItem

salesOrderItem: undefined | string

Kundenauftragsposition. Position des Kundenauftrags, auf den kontiert wird. Maximum length: 6.

nullable

Optional scheduledBasicEndDate

scheduledBasicEndDate: Moment

Terminiertes Ende.

nullable

Optional scheduledBasicEndTime

scheduledBasicEndTime: Time

Frühestes Ende Vorgang (Uhrzeit).

nullable

Optional scheduledBasicStartDate

scheduledBasicStartDate: Moment

Terminierter Start.

nullable

Optional scheduledBasicStartTime

scheduledBasicStartTime: Time

Frühester terminierter Start: Durchführen (Uhrzeit). Uhrzeit, um die die Durchführung des Vorgangs frühestens beginnen kann.

nullable

Optional schedulingType

schedulingType: undefined | string

Terminierungsart. Maximum length: 1.

nullable

Optional storageLocation

storageLocation: undefined | string

Lagerort. Maximum length: 4.

nullable

Optional supplierName

supplierName: undefined | string

Name des Lieferanten. Maximum length: 80.

nullable

toPlannedOrderCapacity

toPlannedOrderCapacity: PlannedOrderCapacity[]

One-to-many navigation property to the PlannedOrderCapacity entity.

toPlannedOrderComponent

toPlannedOrderComponent: PlannedOrderComponent[]

One-to-many navigation property to the PlannedOrderComponent entity.

Optional totalQuantity

totalQuantity: BigNumber

Gesamte Planauftragsmenge. Menge, die laut Planauftrag insgesamt gefertigt bzw. bestellt wird.

nullable

Optional wbsDescription

wbsDescription: undefined | string

Name PSP-Element. Maximum length: 40.

nullable

Optional wbsElement

wbsElement: undefined | string

PSP-Element. Schlüssel, der ein PSP-Element kennzeichnet. Maximum length: 24.

nullable

Optional wbsElementInternalId

wbsElementInternalId: undefined | string

Interne ID des PSP-Elements. Maximum length: 24.

nullable

Static ACCOUNT_ASSIGNMENT_CATEGORY

ACCOUNT_ASSIGNMENT_CATEGORY: StringField<PlannedOrder> = new StringField('AccountAssignmentCategory', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the accountAssignmentCategory property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static ALL_FIELDS

ALL_FIELDS: AllFields<PlannedOrder> = new AllFields('*', PlannedOrder)

All fields selector.

Static BASE_UNIT

BASE_UNIT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('BaseUnit', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the baseUnit property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static BILL_OF_OPERATIONS

BILL_OF_OPERATIONS: StringField<PlannedOrder> = new StringField('BillOfOperations', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the billOfOperations property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static BILL_OF_OPERATIONS_GROUP

BILL_OF_OPERATIONS_GROUP: StringField<PlannedOrder> = new StringField('BillOfOperationsGroup', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the billOfOperationsGroup property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static BILL_OF_OPERATIONS_TYPE

BILL_OF_OPERATIONS_TYPE: StringField<PlannedOrder> = new StringField('BillOfOperationsType', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the billOfOperationsType property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static CAPACITY_REQUIREMENT

CAPACITY_REQUIREMENT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('CapacityRequirement', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the capacityRequirement property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static CAPACITY_REQUIREMENT_ORIGIN

CAPACITY_REQUIREMENT_ORIGIN: StringField<PlannedOrder> = new StringField('CapacityRequirementOrigin', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the capacityRequirementOrigin property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static CUSTOMER

CUSTOMER: StringField<PlannedOrder> = new StringField('Customer', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the customer property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static FIXED_SUPPLIER

FIXED_SUPPLIER: StringField<PlannedOrder> = new StringField('FixedSupplier', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the fixedSupplier property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static GOODS_RECEIPT_QTY

GOODS_RECEIPT_QTY: BigNumberField<PlannedOrder> = new BigNumberField('GoodsReceiptQty', PlannedOrder, 'Edm.Decimal')

Static representation of the goodsReceiptQty property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static ISSUED_QUANTITY

ISSUED_QUANTITY: BigNumberField<PlannedOrder> = new BigNumberField('IssuedQuantity', PlannedOrder, 'Edm.Decimal')

Static representation of the issuedQuantity property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static LAST_CHANGE_DATE_TIME

LAST_CHANGE_DATE_TIME: DateField<PlannedOrder> = new DateField('LastChangeDateTime', PlannedOrder, 'Edm.DateTimeOffset')

Static representation of the lastChangeDateTime property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static LAST_SCHEDULED_DATE

LAST_SCHEDULED_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('LastScheduledDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the lastScheduledDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MATERIAL

MATERIAL: StringField<PlannedOrder> = new StringField('Material', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the material property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MATERIAL_NAME

MATERIAL_NAME: StringField<PlannedOrder> = new StringField('MaterialName', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the materialName property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MATERIAL_PROCUREMENT_CATEGORY

MATERIAL_PROCUREMENT_CATEGORY: StringField<PlannedOrder> = new StringField('MaterialProcurementCategory', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the materialProcurementCategory property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MATERIAL_PROCUREMENT_TYPE

MATERIAL_PROCUREMENT_TYPE: StringField<PlannedOrder> = new StringField('MaterialProcurementType', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the materialProcurementType property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MRP_AREA

MRP_AREA: StringField<PlannedOrder> = new StringField('MRPArea', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the mrpArea property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MRP_CONTROLLER

MRP_CONTROLLER: StringField<PlannedOrder> = new StringField('MRPController', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the mrpController property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static MRP_PLANT

MRP_PLANT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('MRPPlant', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the mrpPlant property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLANNED_ORDER

PLANNED_ORDER: StringField<PlannedOrder> = new StringField('PlannedOrder', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the plannedOrder property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLANNED_ORDER_BOM_IS_FIXED

PLANNED_ORDER_BOM_IS_FIXED: BooleanField<PlannedOrder> = new BooleanField('PlannedOrderBOMIsFixed', PlannedOrder, 'Edm.Boolean')

Static representation of the plannedOrderBomIsFixed property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLANNED_ORDER_IS_CONVERTIBLE

PLANNED_ORDER_IS_CONVERTIBLE: BooleanField<PlannedOrder> = new BooleanField('PlannedOrderIsConvertible', PlannedOrder, 'Edm.Boolean')

Static representation of the plannedOrderIsConvertible property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLANNED_ORDER_IS_FIRM

PLANNED_ORDER_IS_FIRM: BooleanField<PlannedOrder> = new BooleanField('PlannedOrderIsFirm', PlannedOrder, 'Edm.Boolean')

Static representation of the plannedOrderIsFirm property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLANNED_ORDER_OPENING_DATE

PLANNED_ORDER_OPENING_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('PlannedOrderOpeningDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the plannedOrderOpeningDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLANNED_ORDER_TYPE

PLANNED_ORDER_TYPE: StringField<PlannedOrder> = new StringField('PlannedOrderType', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the plannedOrderType property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLND_ORDER_PLANNED_END_DATE

PLND_ORDER_PLANNED_END_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('PlndOrderPlannedEndDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the plndOrderPlannedEndDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLND_ORDER_PLANNED_END_TIME

PLND_ORDER_PLANNED_END_TIME: TimeField<PlannedOrder> = new TimeField('PlndOrderPlannedEndTime', PlannedOrder, 'Edm.Time')

Static representation of the plndOrderPlannedEndTime property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLND_ORDER_PLANNED_SCRAP_QTY

PLND_ORDER_PLANNED_SCRAP_QTY: BigNumberField<PlannedOrder> = new BigNumberField('PlndOrderPlannedScrapQty', PlannedOrder, 'Edm.Decimal')

Static representation of the plndOrderPlannedScrapQty property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLND_ORDER_PLANNED_START_DATE

PLND_ORDER_PLANNED_START_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('PlndOrderPlannedStartDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the plndOrderPlannedStartDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PLND_ORDER_PLANNED_START_TIME

PLND_ORDER_PLANNED_START_TIME: TimeField<PlannedOrder> = new TimeField('PlndOrderPlannedStartTime', PlannedOrder, 'Edm.Time')

Static representation of the plndOrderPlannedStartTime property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PRODUCTION_END_DATE

PRODUCTION_END_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('ProductionEndDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the productionEndDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PRODUCTION_PLANT

PRODUCTION_PLANT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('ProductionPlant', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the productionPlant property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PRODUCTION_START_DATE

PRODUCTION_START_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('ProductionStartDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the productionStartDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PRODUCTION_SUPERVISOR

PRODUCTION_SUPERVISOR: StringField<PlannedOrder> = new StringField('ProductionSupervisor', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the productionSupervisor property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PRODUCTION_VERSION

PRODUCTION_VERSION: StringField<PlannedOrder> = new StringField('ProductionVersion', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the productionVersion property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PURCHASING_DOCUMENT

PURCHASING_DOCUMENT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('PurchasingDocument', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the purchasingDocument property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PURCHASING_DOCUMENT_ITEM

PURCHASING_DOCUMENT_ITEM: StringField<PlannedOrder> = new StringField('PurchasingDocumentItem', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the purchasingDocumentItem property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PURCHASING_GROUP

PURCHASING_GROUP: StringField<PlannedOrder> = new StringField('PurchasingGroup', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the purchasingGroup property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static PURCHASING_ORGANIZATION

PURCHASING_ORGANIZATION: StringField<PlannedOrder> = new StringField('PurchasingOrganization', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the purchasingOrganization property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static QUOTA_ARRANGEMENT

QUOTA_ARRANGEMENT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('QuotaArrangement', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the quotaArrangement property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static QUOTA_ARRANGEMENT_ITEM

QUOTA_ARRANGEMENT_ITEM: StringField<PlannedOrder> = new StringField('QuotaArrangementItem', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the quotaArrangementItem property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static RESERVATION

RESERVATION: StringField<PlannedOrder> = new StringField('Reservation', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the reservation property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SALES_ORDER

SALES_ORDER: StringField<PlannedOrder> = new StringField('SalesOrder', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the salesOrder property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SALES_ORDER_ITEM

SALES_ORDER_ITEM: StringField<PlannedOrder> = new StringField('SalesOrderItem', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the salesOrderItem property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SCHEDULED_BASIC_END_DATE

SCHEDULED_BASIC_END_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('ScheduledBasicEndDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the scheduledBasicEndDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SCHEDULED_BASIC_END_TIME

SCHEDULED_BASIC_END_TIME: TimeField<PlannedOrder> = new TimeField('ScheduledBasicEndTime', PlannedOrder, 'Edm.Time')

Static representation of the scheduledBasicEndTime property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SCHEDULED_BASIC_START_DATE

SCHEDULED_BASIC_START_DATE: DateField<PlannedOrder> = new DateField('ScheduledBasicStartDate', PlannedOrder, 'Edm.DateTime')

Static representation of the scheduledBasicStartDate property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SCHEDULED_BASIC_START_TIME

SCHEDULED_BASIC_START_TIME: TimeField<PlannedOrder> = new TimeField('ScheduledBasicStartTime', PlannedOrder, 'Edm.Time')

Static representation of the scheduledBasicStartTime property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SCHEDULING_TYPE

SCHEDULING_TYPE: StringField<PlannedOrder> = new StringField('SchedulingType', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the schedulingType property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static STORAGE_LOCATION

STORAGE_LOCATION: StringField<PlannedOrder> = new StringField('StorageLocation', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the storageLocation property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static SUPPLIER_NAME

SUPPLIER_NAME: StringField<PlannedOrder> = new StringField('SupplierName', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the supplierName property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static TOTAL_QUANTITY

TOTAL_QUANTITY: BigNumberField<PlannedOrder> = new BigNumberField('TotalQuantity', PlannedOrder, 'Edm.Decimal')

Static representation of the totalQuantity property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static TO_PLANNED_ORDER_CAPACITY

TO_PLANNED_ORDER_CAPACITY: Link<PlannedOrder, PlannedOrderCapacity> = new Link('to_PlannedOrderCapacity', PlannedOrder, PlannedOrderCapacity)

Static representation of the one-to-many navigation property toPlannedOrderCapacity for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static TO_PLANNED_ORDER_COMPONENT

TO_PLANNED_ORDER_COMPONENT: Link<PlannedOrder, PlannedOrderComponent> = new Link('to_PlannedOrderComponent', PlannedOrder, PlannedOrderComponent)

Static representation of the one-to-many navigation property toPlannedOrderComponent for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static WBS_DESCRIPTION

WBS_DESCRIPTION: StringField<PlannedOrder> = new StringField('WBSDescription', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the wbsDescription property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static WBS_ELEMENT

WBS_ELEMENT: StringField<PlannedOrder> = new StringField('WBSElement', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the wbsElement property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static WBS_ELEMENT_INTERNAL_ID

WBS_ELEMENT_INTERNAL_ID: StringField<PlannedOrder> = new StringField('WBSElementInternalID', PlannedOrder, 'Edm.String')

Static representation of the wbsElementInternalId property for query construction. Use to reference this property in query operations such as 'select' in the fluent request API.

Static _allFields

_allFields: Array<StringField<PlannedOrder> | BigNumberField<PlannedOrder> | DateField<PlannedOrder> | TimeField<PlannedOrder> | BooleanField<PlannedOrder> | Link<PlannedOrder, PlannedOrderCapacity> | Link<PlannedOrder, PlannedOrderComponent>> = [PlannedOrder.PLANNED_ORDER,PlannedOrder.PLANNED_ORDER_TYPE,PlannedOrder.MATERIAL,PlannedOrder.MATERIAL_NAME,PlannedOrder.PRODUCTION_PLANT,PlannedOrder.MRP_PLANT,PlannedOrder.MRP_AREA,PlannedOrder.PRODUCTION_VERSION,PlannedOrder.MATERIAL_PROCUREMENT_CATEGORY,PlannedOrder.MATERIAL_PROCUREMENT_TYPE,PlannedOrder.STORAGE_LOCATION,PlannedOrder.BASE_UNIT,PlannedOrder.TOTAL_QUANTITY,PlannedOrder.PLND_ORDER_PLANNED_SCRAP_QTY,PlannedOrder.GOODS_RECEIPT_QTY,PlannedOrder.ISSUED_QUANTITY,PlannedOrder.PLND_ORDER_PLANNED_START_DATE,PlannedOrder.PLND_ORDER_PLANNED_START_TIME,PlannedOrder.PLND_ORDER_PLANNED_END_DATE,PlannedOrder.PLND_ORDER_PLANNED_END_TIME,PlannedOrder.PLANNED_ORDER_OPENING_DATE,PlannedOrder.LAST_CHANGE_DATE_TIME,PlannedOrder.PRODUCTION_START_DATE,PlannedOrder.PRODUCTION_END_DATE,PlannedOrder.SALES_ORDER,PlannedOrder.SALES_ORDER_ITEM,PlannedOrder.CUSTOMER,PlannedOrder.WBS_ELEMENT_INTERNAL_ID,PlannedOrder.WBS_ELEMENT,PlannedOrder.WBS_DESCRIPTION,PlannedOrder.ACCOUNT_ASSIGNMENT_CATEGORY,PlannedOrder.RESERVATION,PlannedOrder.MRP_CONTROLLER,PlannedOrder.PRODUCTION_SUPERVISOR,PlannedOrder.PURCHASING_GROUP,PlannedOrder.PURCHASING_ORGANIZATION,PlannedOrder.FIXED_SUPPLIER,PlannedOrder.PURCHASING_DOCUMENT,PlannedOrder.PURCHASING_DOCUMENT_ITEM,PlannedOrder.QUOTA_ARRANGEMENT,PlannedOrder.QUOTA_ARRANGEMENT_ITEM,PlannedOrder.SUPPLIER_NAME,PlannedOrder.PLANNED_ORDER_IS_FIRM,PlannedOrder.PLANNED_ORDER_IS_CONVERTIBLE,PlannedOrder.PLANNED_ORDER_BOM_IS_FIXED,PlannedOrder.CAPACITY_REQUIREMENT,PlannedOrder.CAPACITY_REQUIREMENT_ORIGIN,PlannedOrder.BILL_OF_OPERATIONS_TYPE,PlannedOrder.BILL_OF_OPERATIONS_GROUP,PlannedOrder.BILL_OF_OPERATIONS,PlannedOrder.LAST_SCHEDULED_DATE,PlannedOrder.SCHEDULED_BASIC_END_DATE,PlannedOrder.SCHEDULED_BASIC_END_TIME,PlannedOrder.SCHEDULED_BASIC_START_DATE,PlannedOrder.SCHEDULED_BASIC_START_TIME,PlannedOrder.SCHEDULING_TYPE,PlannedOrder.TO_PLANNED_ORDER_CAPACITY,PlannedOrder.TO_PLANNED_ORDER_COMPONENT]

All fields of the PlannedOrder entity.

Static _defaultServicePath

_defaultServicePath: string = "/sap/opu/odata/sap/API_PLANNED_ORDERS"

Default url path for the according service.

Static _entityName

_entityName: string = "A_PlannedOrder"

Technical entity name for PlannedOrder.

Static _keyFields

_keyFields: Array<Selectable<PlannedOrder>> = [PlannedOrder.PLANNED_ORDER]

All key fields of the PlannedOrder entity.

Static _keys

_keys: object = PlannedOrder._keyFields.reduce((acc: { [keys: string]: Selectable<PlannedOrder> }, field: Selectable<PlannedOrder>) => {acc[field._fieldName] = field;return acc;}, {})

Mapping of all key field names to the respective static field property PlannedOrder.

Type declaration

Static _serviceName

_serviceName: string = "API_PLANNED_ORDERS"
deprecated

Since v1.0.1 Use _defaultServicePath instead. Technical service name for PlannedOrder.

Accessors

versionIdentifier

• get versionIdentifier(): string
  • ETag version identifier accessor.

Returns string

The ETag version identifier of the retrieved entity, returns undefined if not retrieved

Methods

Protected getCurrentMapKeys

• getCurrentMapKeys(): Entity
  • Returns a map of all defined fields in entity to their current values.

Returns Entity

Entity with all defined entity fields

getCustomField

• getCustomField(fieldName: string): any
  • Custom field value getter.

Parameters

• fieldName: string

The name of the custom field

Returns any

The value of the corresponding custom field

getCustomFields

• getCustomFields(): MapType<any>
  • Returns a map that contains all entity custom fields.

Returns MapType<any>

A map of all defined custom fields in the entity

getUpdatedCustomFields

• getUpdatedCustomFields(): MapType<any>
  • Returns all updated custom field properties compared to the last known remote state.

Returns MapType<any>

A map containing all updated custom properties, with their new values

getUpdatedProperties

• getUpdatedProperties(): Entity
  • Returns all changed properties compared to the last known remote state. The returned properties does not include custom fields. Use getUpdatedCustomFields, if updated custom fields are needed.

Returns Entity

Entity with all properties that changed

hasCustomField

• hasCustomField(fieldName: string): boolean
  • Validates whether a custom field exists in the entity.

Parameters

• fieldName: string

The name of the custom field to update

Returns boolean

A boolean value, that indicates whether a custom field is defined in entity

initializeCustomFields

• initializeCustomFields(customFields: MapType<any>): this
  • Sets all retrieved custom fields in entity.

Parameters

• customFields: MapType<any>

Extracted custom fields from a retrieved entity

Returns this

A boolean value, that indicates the existence of the field in entity

Protected isConflictingCustomField

• isConflictingCustomField(customFieldName: string): boolean
  • Validates whether a field name does not conflict with an original field name and thus can be defined as custom fields.

Parameters

• customFieldName: string

Field name to check

Returns boolean

Boolean value that describes whether a field name can be defined as custom field

setCustomField

• setCustomField(fieldName: string, value: any): this
  • Sets a new custom field in the entity or updates it. Throws an error, if the provided custom field name is already defined by an original field in entity.

Parameters

• fieldName: string

The name of the custom field to update

• value: any

The value of the field

Returns this

The entity itself, to facilitate method chaining

setOrInitializeRemoteState

• setOrInitializeRemoteState(state?: MapType<any>): this
  • Initializes or sets the remoteState of the entity. This function is called on all read, create and update requests. This function should be called after initializeCustomFields, if custom fields are defined.

deprecated

Since 1.12.0. Will be removed in version 2.0.

Parameters

• Optional state: MapType<any>

State to be set as remote state

Returns this

The entity itself, to facilitate method chaining

setVersionIdentifier

• setVersionIdentifier(etag: string | undefined): this
  • Set the ETag version identifier of the retrieved entity.

Parameters

• etag: string | undefined

The returned ETag version of the entity

Returns this

The entity itself, to facilitate method chaining

toJSON

• toJSON(): object
  • Overwrites the default toJSON method so that all instance variables as well as all custom fields of the entity are returned.

Returns object

An object containing all instance variables + custom fields.

• [key: string]: any

Static builder

Static customField

• Returns a selectable object that allows the selection of custom field in a get request for the entity PlannedOrder.

Parameters

• fieldName: string

Name of the custom field to select

Returns CustomField<PlannedOrder>

A builder that constructs instances of entity type PlannedOrder.

Static Protected customFieldSelector

• customFieldSelector<EntityT>(fieldName: string, entityConstructor: Constructable<EntityT>): CustomField<EntityT>
  • Type parameters

• EntityT: Entity

Parameters

• fieldName: string
    • entityConstructor: Constructable<EntityT>

Returns CustomField<EntityT>

Static Protected entityBuilder

• entityBuilder<EntityT, EntityTypeForceMandatoryT>(entityConstructor: Constructable<EntityT, EntityTypeForceMandatoryT>): EntityBuilderType<EntityT, EntityTypeForceMandatoryT>
  • Type parameters

• EntityT: Entity

• EntityTypeForceMandatoryT

Parameters

• entityConstructor: Constructable<EntityT, EntityTypeForceMandatoryT>

Returns EntityBuilderType<EntityT, EntityTypeForceMandatoryT>

Static requestBuilder

• Returns a request builder to construct requests for operations on the PlannedOrder entity type.

Returns PlannedOrderRequestBuilder

A PlannedOrder request builder.